Засідання методичних міжшкільних циклових предметних комісій

By Воронський Богдан Юрійович

18 квітня 2019 року на базі Шепітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичних міжшкільних циклових предметних комісій учителів української мови та літератури, українознавства, іноземних мов з проблеми: “Використання інноваційних методів навчання на уроках української мови і літератури та іноземних мов”.

Учасників засідання привітали учні школи презентацією освітнього середовища (керівник – заступник директора з виховної роботи Кричун А.Я.).

Учителі української мови та літератури, українознавства побували на відкритому уроці з української мови у 5 класі “РМ. Ділові папери. Лист”, який провела Гайсан І.Ф., вчитель української мови, керівник  методичної міжшкільної циклової предметної комісії учителів української мови та літератури, українознавства. А вчителі англійської мови відвідали урок у 1 класі “Моя улюблена їжа: корисна та шкідлива”, який провів Лесюк О.І., вчитель англійської мови, керівник  методичної міжшкільної циклової предметної комісії учителів іноземних мов.

Також гості мали змогу поспостерігати за командами учнів в інтелектуальному мовознавчому батлі “І чужого научайтесь, й свого не цурайтесь…”. Змагались дві команди: “Маки”(5 кл.) та “Волошки”(6 кл.) за звання найкращих знавців української та англійської мов.

Разом із вчителем українознавства Кричун А.Я., гості поринули у “Чарівний світ писанки”. Майстер-клас з писанкарства провели вчитель початкових класів Шепітського ЗЗСО Заєць В.А. та учениця 11 класу, дипломантка районного фестивалю-конкурсу “Розквітай, писанко” та учасниця обласного фестивалю-конкурсу “Розквітай, писанко” Горбан Ангеліна. Вчителі мали змогу власноруч спробувати написати писанку.

На завершення засідання керівники методичних комісій провели круглий стіл “Підготовка учнів до ДПА та ЗНО”.